Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Luv @ 1st sight και λοιπά μυστήρια

Περιμένω αμέριμνη στην ουρά για το ταμείο 3 στο Tesco φορτωμένη με ένα καλάθι προμήθειες για το άδειο μου ψυγείο.

Κάτι μπλε και ασημί εισβάλλει στο οπτικό μου πεδίο.

Γυρνάω το κεφάλι.

Enter Tchaikovsky's Romeo and Juliet στο background και τη Silent Niobe να πετάει μακαρόνια, γάλατα, μαρούλια όπου βρει και να τρέχει σε slow motion προς τον έρωτα της ζωής της.

Ήταν έρωτας από τη πρώτη ματιά.

473ml ρεντμπουλικής π@π@ροδύναμης in all their glory.

Γιατί ό,τι και να σας λένε, το μέγεθος μετράει.

Και τώρα περνάμε στα νέα μας.


News #1:
Η Choco Duo τελείωσε!!!!!!!!!!!! *σύνδρομο στέρησης*

News #2: Πλέον γίνομαι κουρούμπελα και με 1,5 ποτήρι βότκα λεμονάδα, όπως απεδείχθη στο χθεσινό Greek Night. Silent Niobe γιατί συμφέρει, κυρίες και κύριοι. [Edit: Να σημειωθεί επίσης και το θεϊκό Chupa Chups γλειφιντζούρι φράουλα, ευγενική χορηγία του one and only Dj Pol.k!!!]

News #3: Μετά το "Μυστήριο στο Πεκίνο", κυκλοφορεί και το "Μυστήριο στο Opal 2". Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εξαφανισμένους πυροσβεστήρες, μυστικοπαθείς Κινέζους και ήρεμα-ήρεμα-δεν-είμαστε-τρομοκράτες συγκατοίκους.

Εξηγώ.

Μετά τον εξαφανισμένο πυροσβεστήρα (που παραμένει άλυτο μυστήριο), εξαφανίστηκε και ο καινούριος συγκατοικούλης. Αφού πέρασαν 2 μήνες που δεν το είχε δει κανένας μας, ο Άγγλος συγκατοικούλης αποφάσισε να διαρρήξει με αυτοσχέδιο μηχανισμό-μεταλλική κρεμάστρα το δωμάτιο του εξαφανισμένου συγκατοίκου για να πάρει πίσω το DVD που του είχε δανείσει.

Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν σοκαριστικό.

Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως στο δωμάτιο παρά μόνο 2 καλώδια ethernet.

Οπότε ο Άγγλος συγκατοικούλης αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά του εξαφανισθέντος συγκατοικούλη.

Διαπιστωμένα και εμπεριστατωμένα, το παλικάρι αυτό έχει θείο τον Μπιν Λάντεν. Ναι τον γνωστό. Η αδερφή του μπαμπά του παντρεύτηκε τον αδερφό του ή κάτι τέτοιο. Και όχι, δεν ξέρουν αν ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός γιατί εκείνο το σόι δεν του πολυμιλάει.

Οπότε εδώ αρχίζει το μυστήριο.

1. Γιατί έφυγε χωρίς να πει αντίο? (σνιφ)
2. Πώς έκανε ολόκληρη μετακόμιση χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση? (κυρίως το λαγωνικό του διαμερίσματος, a.k.a. εγώ)
3. Γιατί το κινητό του είναι κλειστό?
4. Γιατί έκανε block τον 'Αγγλο συγκατοικούλη από το Skype?

Εγώ επιμένω ότι δεν άντεξε τις τσιρίδες της φάλαινας που μένει στο δωμάτιο ακριβώς δίπλα του και αποφάσισε να πάρει μέρος σε επίθεση αυτοκτονίας γιατί τον βασάνιζαν κάθε βράδυ εφιάλτες με Ιρανικές συνομιλίες στο Skype. Διότι μη ξεχνάμε, δεν ακούγονται μόνο οι τσιρίδες τις φάλαινας, αλλά και οι συνομιλητές της σε Dolby Surround.

Ο δε Κινέζος, μόλις έμαθε ότι έγινε έλεγχος στα δωμάτια ενώ έλειπε κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Όταν ρώτησα τον Άγγλο συγκατοικούλη (a.k.a. την κουτσομπόλα του διαμερίσματος) επί του θέματος, άρχισε σενάρια ύποπτης συμπεριφοράς γιατί ο Κινέζος δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν να μπει στο δωμάτιό του και κλείνει πάντα την πόρτα πριν προλάβεις να δεις οτιδήποτε. Μήπως κρύβει τον εξαφανισμένο πυροσβεστήρα μέσα και συναρμολογεί βόμβα για να αντινάξει το Opal...?

Πολύ αλάνι είμαι ρε γαμώτο. Ζω μέσα στη μαφία, τους τρομοκράτες και τους καμικάζι.

Νews #4: Μετά από 12 χρόνια θα επιχειρήσω να ξανανέβω σε άλογο όταν επιστρέψω στην Ελλάδα και κάνω επίσημη δήλωση. Ας ελπίσουμε ότι αντί για ιππαστί/υπαστί (ας με βοηθήσουν όσοι τα έχουν πιο πρόσφατα) δε θα κάνω κουτρουβαλιστί και δε θα βρω το ίδιο βράδυ βιντεάκι στο ΤούνελΣου "Ανίδεη ξανθιά τρώει επική σαβούρτελε από άλογο". Κύριε προπονητά, σας εμπιστεύομαι την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά μου. Και τη φωτογραφική μου φυσικά, γιατί η στιγμή που περιμένω 12 χρόνια πρέπει να αποθανατιστεί και να ανέβει στο Φαιησμπούκι για να κάνω μόστρα. Μουαχαχά.


Το τμήμα ψυχολογίας του University of Stirling παρακαλείται να μη σχολιάσει γιατί κινδυνεύει να μπει στην Ignore list του ΜΟΥΣΟΥΝΟΥ, αλλιώς δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ την πτυχιακή μου. Φτάνει που μου βγήκε όλο το Red Bull από τη μύτη σήμερα με τόσο γέλιο.

4 σχόλια:

Dj Pol.k είπε...

ksexases kai to epiko glifitzouri na anafereis :P

$!LεNt N!@Bε είπε...

Τρέχω να κάνω edit τώρα!!

afroditi4436 είπε...

Eilikrina tromos me exei kataklusei me tous sugkatoikous sou!!!

$!LεNt N!@Bε είπε...

Τώρα πλέον θεωρείται επισήμως εξαφανισμένος και ο Πακιστανός δίπλα μου, αλλά γι' αυτόν δε μας ενδιαφέρει γιατί έχω την ησυχία μου τώρα που λείπει... *grin*