Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Good girls gotta get down with the gangstas

Φανατικά μου αναγνωστόπουλα,

Η ζωή έχει αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον εδώ στο εξωτικό Sheffield κι εγώ έχω αποκτήσει πλέον διπλή ταυτότητα: ιστορική γλωσσολόγος τη μέρα, μυστικός πράκτορας τη νύχτα.

Διότι το G11 έχει γίνει άντρο μαφιόζων, εμπρηστών, τρομοκρατών και διαρρηκτών και με βλέπω σε λίγο να βγάζω το pepper spray για να πηγαίνω μέχρι τη κουζίνα.

Εχθές το βράδυ παίζει να μαστούρωσα κι εγώ από το μπάφο του διπλανού. Μία μέρα έχει μόνο που επέστρεψε και ήδη το διαμέρισμα θυμίζει coffee shop στο Άμστερνταμ. Για να μη μιλήσω για τα σούρτα φέρτα με τους φίλους του. Ρε λέτε να γίνεται διακίνηση στο διπλανό δωμάτιο και να μη παίρνω χαμπάρι?? Πολύ βρώμα η υπόθεση... (κυριολεκτικά όμως!!)

Ο Κινέζος προχθές άφησε το φαγητό με το μάτι στο φουλ και μπούκαρα στη κουζίνα με μαντήλα σαν τον Ταλιμπάν για να μη σωριαστώ πουθενά από τις αναθυμιάσεις να σβήνω το μοσχαράκι σετσουάν πριν αρχίσουν να χτυπάνε τα αλάρμια και τρέχουν πυροσβεστικές. Πάλι καλά που κληρονόμησα τη μύτη λαγωνικού από τη μάνα και δε βρεθήκαμε όλοι φουντοκωλιασμένοι. Γιατί και σήμερα το μάτι πάλι ανοιχτό είχε μείνει, αλλά ευτυχώς χωρίς φαγητό επάνω... Το άτιμο Τσαϊνίζι! Να μας βάλει φωτιά θέλει γι' αυτό έκλεψε και τον πυροσβεστήρα!! Τώρα εξηγούνται όλα!!

Ο Άγγλος συγκατοικούλης, απηυδησμένος από το ξυπνητήρι-fire alarm της Ιρανής (μέχρι και το ξυπνητήρι της πρέπει να είναι ασορτί με τα επίπεδα ντεσιμπέλ της φωνής της!!) παραβίασε (πάλι!) σαν κύριος τη πόρτα της με το αυτοσχέδιο εργαλείο-μεταλλική κρεμάστρα, έβγαλε τη μπαταρία από το ξυπνητήρι της και της άφησε σημείωμα ότι αν δε μάθει να μην αφήνει το κωλοξυπνητήρι ανοιχτό να βαράει και να φεύγει, δεν πρόκειται να πάρει τη μπαταρία πίσω. Να σημειωθεί ότι το ξυπνητήρι χτυπάει συνήθως μετά τις έντεκα το βράδυ και δε σταματάει αν δε το κλείσεις ή δεν τελειώσει η μπαταρία. Η δική μου πρόταση ήταν να το πετάξουμε από το παράθυρο και να βάλουμε φορτηγό να το πατήσει, αλλά ποιός μ' ακούει εμένα...

Και σας άφησα το καλύτερο για το τέλος. Ο Άγγλος συγκατοικούλης πήγε δήθεν ανίδεος να ρωτήσει τι απέγινε ο συγκάτοικος-ανηψιός του Μπιν Λάντεν (διότι όοοοοοοοοοχι αυτός δεν είχε παραβιάσει τη πόρτα του δωματίου του...) και η Γραμματεία δεν ήξερε. As in δεν ξέρουν ότι τα μάζεψε και έφυγε. Τι να πω... Σβέλτη, αθόρυβη και αποτελεσματική η Αλ Kάιντα...

Αυτό δεν είναι μεταπτυχιακό. Η υπέρτατη Χολιγουντιανή ταινία δράσης είναι. Κι εγώ όμως...? Πολύ ριψοκίνδυνο γκομενάκι... Ε? Εεεε?

2 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

χαχαχα μου φτιαξες την μερα!

$!LεNt N!@Bε είπε...

Σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου Ifάκι μου!!!!