Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ο πυρετός με ψήνει κι εσύ είσαι η ασπιρίνη


Φανατικά μου αναγνωστόπουλα,

Πεθαίνω. Και πεθαίνω μόνη σαν το λεμόνι εδώ στην ξενιτιά. Θα με βρείτε ψόφια πάνω στο λαπιτόπι με ανοιχτή τη σελίδα του bit.listserv.hellas και η ταφόπλακά μου θα γράφει:

ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Η SILENT NIOBE
ΑΠΟΘΑΝΟΥΣΑ ΛΟΓΩ ΙΩΣΗΣ,
LEMSIP ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Έτσι για να έχετε τύψεις, σκατόπαιδα.

"Ο πυρετός με ψήνει κι εσύ είσαι η ασπιρίνη". Το τραγουδάμε ολημερίς κι ολονυχτίς εγώ και το μικρό δεξί μου δαχτυλάκι για να κάνουμε ψυχολογικό πόλεμο στα μοχθηρά μικρόβια, αλλά τελικά θέλουν την ασπιρίνη τα μπάσταρδα. Μόνο που οι ασπιρίνες (παντός είδους) μας τελείωσαν και τα Lemsip σε φακελάκια είναι εμετικά.

Συμπτώματα Lemsip: Ξινίλες, αναγούλες, ανακατωσούρες, ρυτίδες λόγω μορφασμών παραπάνω συμπτωμάτων.

Και κάπου μεταξύ πυρετού, προεμμηνοριακού συνδρόμου και μοναξιάς μου όλα, κάθομαι και αναρωτιέμαι: μήπως όλα είναι για το τίποτα? Μήπως πρέπει κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι όπως ο υπόλοιπος κόσμος της ηλικίας μου?

Η καλή μου συγκάτοικος επειδή κούρεψε το μαλλί ακόμα περισσότερο σαν γίδι, παράτησε κοτόπουλα, σαμπουάν, σερβιέτες και απορρυπαντικά 19 ώρες στο τραπέζι της κουζίνας (οι 7 από τις οποίες ήταν υπό το φως ενός λαμπερού ήλιου - καλωσήρθατε στον κόσμο της σαλμονέλλας) και βγήκε άρων-άρων σε club επειδή έπρεπε να επιδείξει το καινούριο της κούρεμα.

Κι εγώ η άρρωστη αγχώνομαι αν θα τελειώσω το corpus μου στην ώρα του, για τη δουλειά του χρόνου στην Κίνα και το διδακτορικό μου.

Μήπως να τα παρατήσω όλα να πάω να γίνω τραγουδιάρα σε επαρχιακή μπουζουκλερί? Ένα ξέκωλο φόρεμα χρειάζομαι μόνο. Ή να παντρευτώ έναν ετοιμοθάνατο γεροξεκούτη να εξασφαλίσω την υπόλοιπη ζωή μου.

Γαμώτη. Η αξιοπρέπεια και τα ιδανικά θα μας φάνε.

Πάω να σωριαστώ στο κρεβάτι μου γιατί το Lemsip με χτύπησε χειρότερα κι από Cuervo. Αντιός κι αν με ξεπαστρέψει η ίωση περιμένω λουλούδια από όλους. Σταρ Γκάιζερ θέλω, μην είστε φθηνιάρηδες.

7 σχόλια:

koulpa είπε...

χαχα περαστικάαα.. ελπίζω να τη σκαπουλάρεις.. εν μέσω υφεσης δεν είναι καιρός για ακριβά λουλούδια:):)

Ανώνυμος είπε...

σταργκΕιζερ χρυσή μου, εκτός αν κάνεις πολλή παρέα με Αυστραλούς.

$!LεNt N!@Bε είπε...

Ευχαριστώ καλέ μου, κι εγώ το ελπίζω γιατί εκτός από τα λουλούδια, είναι ακριβές και οι κηδείες πλέον... :-P

Ναι χρυσή μου/χρυσέ μου, όπως επίσης και ασɑ̃sœʀ, hάμπərgər (εκτός αν είσαι από τη μαμά Αγγλία, οπότε τα -r φεύγουν και το τελευταίο φωνήεν γίνεται μακρό), Μέιτrιξ (άκους εκεί Μάτριξ!!), π(h)əπ (ουστ βλαχοέλληνες που λέτε ποπ και χωρίς aspiration!!) κ.ο.κ. Εμείς από το Ελλάντα τα λέμε Σταρ ΓκΑιζερ, αν θέλαμε να το παίξουμε αγγλόφωνοι θα γράφαμε Stargazer ή αν θέλαμε να το παίξουμε γενικώς έξυπνοι Lilium Stargazer. Τι αφήνεις καλέ ανώνυμα comments, φοβάσαι μη σε μαλώσω? Τα φιλιά μου στο Λονδονάκι. :-)

Ανώνυμος είπε...

Σου έχω στείλει ήδη Σταρ Γκαϊζερ,έτσι επειδή είμαστε Ελληνάρες και λαρτζ!!χοχοχο!

$!LεNt N!@Bε είπε...

Άι λοβ γιου. Είσαι πολύ γαμάτο και λαρτζ τυπόνι. Θα σε κεράσω ένα Ρεντ Μπουλ όταν έρθω! Σμουτς!!

If...ιγένεια είπε...

Περαστικα σου και καλη εβδομαδα! Δεν στελνω τιποτα, επειδη ειμαι αφραγκη.(σχεδον παντα)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Η σκέψη μετράει Ifάκι μου!! Γι' αυτό θα σε κεράσω κι εσένα ένα Ρεντ Μπουλάκι! Καλή εβδομάδα και σε σένα!