Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

*~*~*ShaLaLa*~*~*


Νιώθω την τεκίλα να κυλάει ακόμα στο αίμα μου. Το Βου Τάγμα Πεζικού παρελαύνει με αρβύλες-κοθώρνους και ταχύ βηματισμό στο φτωχό μου κεφαλάκι. Ο εγκέφαλος προσπαθεί να ανακτήσει δεδομένα που καταγράφηκαν εχθές το βράδυ, αλλά έχουν χαθεί μυστηριωδώς.

Καλωσήρθατε στον κόσμο του hangover.

Έμαθα από έγκυρη πηγή ότι εχθές έκανα performance επιπέδου So You Think You Can Dance, πράγμα που επιβεβαιώνουν και οι φουσκάλες στα πόδια μου. Και μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη ότι χόρεψα τσιφτετέλια, νησιώτικα και δε συμμαζεύεται. Πράγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω, μια και τέτοιου είδους χοροί για μένα είναι πιο δυσνόητοι κι από τον αλγόριθμο του Jacobi. Ας ελπίσουμε ότι δεν τραυμάτισα πολύ κόσμο.

Ευτυχώς που υπάρχουν φωτογραφικά δεδομένα να αναπληρώσουν τα κενά μνήμης που έχουν δημιουργηθεί από ένα σημείο της βραδιάς και μετά... οι οποίες φωτογραφίες φυσικά επιβεβαιώνουν γιατί υπάρχουν και κενά μνήμης in the first place.

Το μόνο που θυμάμαι αχνά είναι ότι χάσαμε τον Κώστα. Βρήκαμε τον Κώστα. Περπατούσα κουτσαίνοντας. Τραγουδούσα βαριά λαϊκά δίνοντας νέο νόημα στη λέξη παραφωνία. Κι ένα κολιέ που πηγαινοερχόταν από λαιμό σε λαιμό... κάποια στιγμή.

Α. Εννοείται. Και φυσικά οι πατάτες με το τριμμένο τυρί. Η έξοδος στο Sheffield δεν είναι έξοδος αν δεν καταλήξει με βρωμιάρικο στον Aslan!

Ένα βίντεο στην κάμερα μου έχει καταγράψει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παραδίπλα στους τάφους του St. George με ένα παπούτσι. Προσωπικά δε θυμάμαι πώς έφτασα σπίτι. Πάντως το ότι ξύπνησα χωρίς make-up με τις πιτζάμες μου και το κοτόπουλο να ξεπαγώνει στον πάγκο της κουζίνας, σημαίνει ότι η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή μου λειτουργεί ρολόι ακόμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Absolute Greek Night - Absolute Hangover.

Αλλά και Absolute FUN. Γι' αυτό και από το πρωί είμαστε ShaLaLa και η μαλακία πάει σύννεφο.

Ε τι στα διάλα. Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι κάνει τον Τζακ ένα βαρετό αγόρι, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όλο διάβασμα και καθόλου Greek Parties κάνουν τη Silent Niobe ένα βαρετό κορίτσι, λέω εγώ.

Άντε cheeeeeeeeeeeeeeeeers!!!

P.S.: Στους χθεσινούς παρευρισκομένους: ναι, είστε ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα παιδιά και κάνω και επίσημη δήλωση στον κυβερνοχώρο!

2 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχαχ εισαι παρτυ ανιμαλ κι εσυ τελειωσε..

$!LεNt N!@Bε είπε...

Είδες τι κάνει λίγο (*αχέμ*) αλκοόλ?? Το καλό είναι ότι μετατράπηκα σε party animal και όχι τίποτα πιο επικίνδυνο και ξύπνησα χωρίς καμιά ανεπιθύμητη παρέα το πρωί! :-P