Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

I was solved in laughter - Το απόλυτο κάψιμο

Μια και

Α) το ρολόι μου δείχνει αυτή τη στιγμή 5:10 (οου γιες, τα ξημερώματα),

ΒΟΥ) είμαι σε πολύ productive mood και

ΓΟΥ) η μούσα μου έχει φτάσει στο τσακίρ κέφι,

...ας γράψω ένα post επειδή ξέρω ότι το περιμένετε εναγωνίως. Μα έχω συγκλονιστεί με τον αριθμό ατόμων που με ψάχνουν στο internet και άλλο τόσο με τον αριθμό ατόμων που με διαβάζουν. Πάλι καλά που μερικοί από σας μπαίνετε και στον κόπο να αφήσετε κανένα σχόλιο, μπρεεεεεε. Αλλά δεν πειράζει, ούτως ή άλλως πάνω απ' όλα γράφω για τη διατήρηση της ψυχικής μου υγείας. Με άλλα λόγια χέστηκα είτε αφήσετε σχόλιο είτε όχι, εγώ θα συνεχίσω να γράφω μουάχαχα. Αλλά να, μου αρέσει να σας βλέπω κιόλας σαν διαδικτυακές οντότητες πέρα από σκέτες IPs στον tracker μου... *σνιφ*

Οι βαμπιροδουλειές βαίνουν καλώς. Το διάβασμα μου τις μεταμεσονύκτιες ώρες ανέκαθεν υπήρξε παραγωγικό και ιδιαίτερα σήμερα, προφανώς λόγω του ασύλληπτου ποσού σοκολάτας που κατανάλωσα. Ευτυχώς που περπατάω και κουβαλάω όλη μέρα σαν το χαμάλη και δεν έχω γίνει ακόμα σαν τη συγκάτοικό μου (Πωπω κακία η φαρμακόγλωσσηηηηηηηη.....). Γενικώς, είμαι στην τέταρτη εβδομάδα των μαθημάτων και έχω κάνει ήδη πλάνο για τη μορφή του dissertation μου, λίστα με πηγές που θα χρειαστώ και μεθόδους για τη συλλογή data, και με βλέπω Μάη μήνα να με ρωτάει ο καθηγητής μου "Παιδί μου έχεις έτοιμο το υλικό για να αρχίσεις να γράφεις το dissertation σου?" κι εγώ να του απαντάω "Πιο καλέ, αυτό που σας έδωσα πριν το Πάσχα??" Επίσης, αύριο θα έχω έτοιμη την εργασία που έχω να παραδώσω σε 3 εβδομάδες και την Παρασκευή θα έχω ολοκληρώσει το διάβασμα και τα tasks που έχω για τη follow-up συζήτηση που θα κάνουμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Τι σκατόφυτο είμαι ρε γαμώτο. Μπράβο μου. Έτσι για να με ανταμείψω, το Σαββατοκύριακο θα την κάνω στο Meadowhall να κυλιστώ σε σωρούς από ρουχάκια και παπουτσάκια, μέχρι να με πιάσει κατάθλιψη που δεν έχω μια Μαύρη American Express να τα αγοράσω ΟΛΑ. Άσε που και να είχα, μάλλον οι καταθέσεις μου θα είχαν κάνει φτερά τώρα.

Τέτοιες ώρες απόλυτου καψίματος συνήθως γράφω την καθιερωμένη -πλέον- στήλη "Last 20 Searchengine Queries (γενικώς εδώ γελάμε με τα χάλια μας)", αλλά επειδή ειδικά τελευταία ο Γούγλης μου στέλνει όλο άτομα που ψάχνουν φωτογραφίες με τα μπούτια τις Νικολούλη, σεξ με καθηγήτριες αγγλικών/πουτάνες καθηγήτριες (καινούρια βίτσια...?), τις γνωστές κλαυτικές υπαρξιακές ερωτήσεις τύπου πώς ξεπερνάμε το μεγάλο έρωτα/την απιστία/τη μαλακία που μας δέρνει γενικότερα, έναν τρομαχτικό αριθμό ατόμων που ψάχνουν την one and only silent niobe στο διαδίκτυο (έχω γίνει παγκοσμίου φήμης μη χέσω, ο τύπος από τη Νέα Ζηλανδία βέβαια δεν ξέρω γιατί με έψαχνε...) και έναν επίσης ενδιαφέροντα αριθμό ανθρώπων που ψάχνουν από θεωρίες για το μποζόνιο μέχρι brand-new γλωσσολογικές εκφράσεις τύπου "Είσαι μποζόνιο" λόγω της γενικής έξαρσης με το σωματίδιο-τσιμινίκι...

*βαθιά ανάσα*

...αποφάσισα να περιμένω να σοβαρευτεί λίγο ο κόσμος (χαρ χαρ) ή να σοβαρευτoύμε εγώ και το blog μου (ΜΟΥΑΧΑΧΑ) και να το ρίξω λίγο στο ιντερνετικό κάψιμο.

I was solved in laughter, αγαπητά αναγνωστόπουλα όταν επιχείρησα να χρησιμοποιήσω τον Γούγλη για να μεταφράσει το προηγούμενο post μου στα αγγλικά. Γενικώς με μάζευα από τα πατώματα όταν διάβασα πώς "ran to go get glitsopatakia Party Feet not to hurt my feet with dodekaponta", πώς "it is said 'bugger the gkantemia me' and is the revenge of Mother Nature to the woman", πώς η Λόλα από το μικρό σπίτι στο λιβάδι "brought in mountaineering bag and taperaki to eat", πώς " all the while paying the Opal malliokefala me to do postgraduate;; GRADUATE boo!", "Okay, Elladara immortal" και τέλος "All I had that night, I was missing the migraine to apoteleiotho" το οποίο με αποτέλειωσε και μένα. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω με την ανικανότητα του Γούγλη να μεταφράσει τις ιδιοφυείς συλλήψεις μου ή τη δική μου ανικανότητα να μιλήσω ελληνικά. Μα ΤΟΣΑ Greeklish στο κείμενό μου??

Επίσης, το ιντερνετικό κάψιμο είχε και παρτ βου. Μετά το Κρασάκι του Τσου (γουι λαβ, πρσκυνάμε και όλα τα σχετικά), ευρέθησαν παρόμοια βίντεο στο ΤούνελΣου ( a.k.a. YouTube), τα οποία αν και δεν μπορούν να φτάσουν σίγουρα το προηγούμενο βίντεο σε μοναδικότητα, χαρίζουν στιγμές χαράς και γέλιου (Παναγιά μου βόηθα, μπήκε το πεύμα της Μπίλιως μέσα μου!). Τουλάχιστον σε μοναχικές, δρακουμελικές υπάρξεις όπως εγώ, μετά από ώρες διάβασμα για το Great Vowel Shift από πληθώρα φωνολογικών και μη βιβλίων. Γούπερ.

Μια ρουκέτα




Τούρτα με Campari (το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα)



Μέρα για κυδώνι (εξίσου κιτς)



Μπαλάντα για το Γιάννη Καρκουβάνα (η απόδειξη ότι υπάρχουν και πιο καμμένοι από μένα)




Aθάνατο Bollywood. Ή όπως θα έλεγε και ο Γούγλης αγγλιστί, okay Bollywood immortal.

Σας χαιρετώ (επιτέλους) γιατί οι βαμπιρικές μου ικανότητες συνήθως χάνονται κάπου μετά τις 6 και κάτι και πρέπει να αναπληρώσω κι εγώ δυνάμεις. Τυχερά τα λαγουδάκια με τις Energizer, εγώ κοινό ημι-βαμπιροδρακουμελάκι μόνο τόσο αντέχει. Ειδικά μετά από τόσο Bollywood. Πάω για ύπνο να ξυπνήσω μια αξιοπρεπή ώρα για να καταστρώσω σχέδιο μαγειρικής: αύριο το πρόγραμμα έχει γαριδομακαρονάδα και πρέπει να στήσω καραούλι για να βρω τη κουζίνα άδεια, αλλιώς πάλι νηστική θα μείνω με τα λιγούρια εδώ μέσα. Είμαι κι εγώ όμως γαμώ τις μαγείρισσες...

2 σχόλια:

koulpa είπε...

νά'μιά διαδικτιακή οντότητα..:):)
το κείμενο το διαβασα και το διασκέδασα.. τα βιντεάκια δεν έχω την υπομονή να τα δώ.. μάλον ανοίκω στο περασμένο αιώνα.. δεν έχω μπει εντελώς σε αυτόν της εικόνας..:):)
την καληνύχτα μου:):)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Χαίρομαι που κάποιος επιτέλους κάνει τον κόπο να αφήσει και κάτι άλλο εκτός από την ΙΡ του στην επίσκεψή του... Μα όχι τίποτε άλλο, δε φτάνει που δεν αφήνουν σχόλια, έχουν και απαιτήσεις για τα post μου! Τα βιντεάκια δεν υπήρχε λόγος να τα δεις, εκτός αν ήσουν σε τόσο τραγική κατάσταση καψίματος όπως εγώ εκείνη τη μέρα :-P

Σε χαιρετώ και ελπίζω να βλέπω συχνά τη διαδικτυακή σου οντότητα! Καληνύχτα!