Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Η ζέστη βαράει...

Θερμή παράκληση στην κυρία Μάρω Λύτρα. Και την κάνω γονιπετής.

Παρακαλώ σπεύσατε να βγάλετε καινούριο album. Αν χρειαστεί να ακούσω ακόμα μία φορά τα ίδια τραγούδια που υπομένω από τότε που βγήκε το προηγούμενο album, θα είμαι το επόμενο θέμα στις ειδήσεις μετά το φονικό στη Σαντορίνη. Μόνο που σκοπεύω να στείλω πακέτο το κεφάλι του απέναντι στη Μάρω Λύτρα, μπας και μείνει άφωνη από το σοκ και γλιτώσουμε κι εμείς από τις στριγγλιές της.

Στο Θεό του, δηλαδή. Ακούει μέχρι και "Τα πιο ωραία λαϊκά" που είχε τραγουδήσει στο Fame Story. One word: ΕΛΕΟΣ.

Επιτέλους πληροφορήθηκα τον αριθμό του δωματίου μου μετά από κλασσικό ελληνικό μπινελίκωμα και τώρα προσπαθώ να βρω τους συγκατοίκους μου, μην ανοίξω καμιά πόρτα με την Drama Queen mother και βρεθώ φάτσα κάρτα με κανένα τσίτσιδο Άγγλο. Τουλάχιστον να είμαι προετοιμασμένη.

Και τώρα σας αφήνω να συνεχίσω το λιώσιμο στο Polyvore. Εχθές έκατσα 7 ώρες, σήμερα δεν ξέρω αν θα αντέξει τόσο πολύ ο εγκέφαλος ή η άμοιρη η καρδoύλα μου... αυτά τα Gianmarco Lorenzi... (παπούτσια είναι, για όσους γνωρίζουν μόνο τα Burberry/Louis Vuitton/Gucci/DSquared/Roberto Cavalli και ψωνίζουν μόνο από τη Fena.)


P.S.: Ο κύριος από Θεσσαλονίκη που μπαίνει με σύνδεση της Forthnet από Macbook χρησιμοποιώντας Safari, τι ακριβώς δεν έχει καταλάβει και χρειάστηκε να διαβάσει τουλάχιστον 5 φορές το προηγούμενο post μου? Φαντάζομαι ότι δεν έχει καταλάβει κι ότι έχω tracker που καταγράφει τα πάντα. No matter. Thank you for your visit. Δεν ήξερα ότι τελικά σας απασχολώ τόσο. *wink*

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

you have quite interesting blog

$!LεNt N!@Bε είπε...

Uhhh... thanx... I guess? Συγνώμη, εσείς εκεί οι Νέοι Ν. Ηλείας δεν μιλάτε ελληνικά...? Ή μήπως γράφω στα αγγλικά εγώ και δεν το πήρα είδηση...?