Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008

Missed me?

Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με βλέπω να γράφω χιτάκια σαν το προηγούμενο post κι εσάς να κάνετε απεγνωσμένη έκκληση μήπως με σαβουριάσουν σε κανένα τρελάδικο. Ανάρρωση sucks και το Gossip Girl έχει ΠΑΡΑ πολύ λίγα επεισόδια για να χορτάσω την παρέλαση των Hermes και λοιπών άψογων στυλιστικών επιλογών της σειράς.

Παρακαλώ θερμά το Star να αφήσει το μελόδραμα του O.C. και να βάλει κανένα Gossip Girl μπας και μάθουν οι Ελληνίδες να ντύνονται. Γιατί αν αυτά που βλέπω στις ειδήσεις του Star αληθεύουν, τότε η νέα γενιά ξέρει μόνο να ξεντύνεται. Και χαίρεται κι από πάνω που τους κοροιδέυουν στο δελτίο.

Τι σου κάνουν τα περίφημα 15 minutes of fame. Και αν βγάλεις τα cartoon δεν είναι ούτε τόσα.


Επίσης. Θερμή παράκληση στο ΣΚΑΙ: Ενώ έχει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, αυτό το Cavegirl που δεν προσφέρει τίποτα ούτε από άποψη διαλόγων, ούτε από άποψη σεναρίου, ούτε από άποψη σκηνοθεσίας ή φωτογραφίας... για ποιο λόγο παίζεται?? Ας το παραβλέψω σαν ατόπημα.


Ζήνα και Ηρακλής. Φτάνει. Φτάνει, φτάνει, φτάνει, φτάνει. Θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο κι ο Dr. Troy μου απαγόρεψε τέτοιου είδους δραστικά μέτρα.


Στο πουροπιπίνι απέναντι: please, get a room. Δεν φταίμε τίποτα να μαθαίνουμε όλα τα νέα για την προσωπική ζωή σας και των γνωστόν σας (διότι είστε και παλιοκουτσομπόλα) εμείς που μένουμε ακριβώς απέναντι και πιθανώς όλο το υπόλοιπο τετράγωνο. Για να μην πω και τα τριγύρω και γίνω υπερβολική πάλι. Last but not least, ναι εγώ έκανα πλαστική τη μύτη μου και μία εβδομάδα έμοιαζα σαν μούμια με τις γάζες και τους γύψους, αλλά εσείς θα μπορούσατε να κοιτάτε λίγο πιο διακριτικά. Ναι αναφέρομαι για τη μέρα που κοντέψατε να πάθετε εξάρθρωση αυχένα κι ευτυχώς έπεσε μόνο το "βιβλίο" σας και όχι εσείς από το μπαλκόνι στην προσπάθειά σας να συνεχίσετε να με παρακολουθείτε αφότου μπήκα στο δωμάτιο. Και όσες ώρες κι αν ξεροσταλιάζετε στο μπαλκόνι, εγώ δεν πρόκειται να βγω να δείτε την καινούρια μου μύτη!! MWAHAHAHAHA!

Σκατόγρια, δε μου φτάνουν οι e-stalkers, θα αποκτήσω και πραγματικούς!


Στην μαμά μου: Αξεπέραστη και ανεπανάληπτη Drama Queen Mother στη μύτη έκανα επέμβαση, όχι στα μάτια. Που σημαίνει ότι βλέπω τις ανοιχτές πόρτες και τα ντουλάπια, καθώς και τη μασιά που παρατάει η αδερφή μου στη μέση του δωματίου και δεν θα σκοντάψω πάνω τους. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πετάγεσαι κάθε φορά που σηκώνομαι το βράδυ για πιπί μου μήπως μου έπεσε κανένα ρουθούνι ή έπαθα ακατάσχετη αιμορραγία. Chill out. I'm not made of glass (δυστυχώς, θα προσθέσω, αλλιώς θα με πρόσεχαν περισσότερο μερικοί-μερικοί *γκουχ*).Στην αδερφή μου: Μάζευε αυτή τη κωλομασιά γιατί αν κάω κι από πάνω, θα ξεκινήσω vlog στο Υoutube με θέμα τη ζωή μου και δεν είμαι έτοιμη τώρα να δεχτώ και να χειριστώ την απότομη αναγνωρισιμότητα και την Oprah.


Στον father: Μην κάνεις σαν 12χρονο. Σταμάτα να μου κρατάς μούτρα επειδή πλέον μοιάζω πιο πολύ τη μαμά παρά εσένα. You'll get over it. Trust me.


Σε όλους τους φανατικούς μου αναγνώστες: Υπάρχει μία περίπτωση να με διαβάζετε από Σεπτέμβριο και στο Stiletto του Sheffield. όσοι ενδιαφερονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μου για ετήσια συνδρομή. Επίσης, εάν όλα όσα διάβασα στο booklet που μου έστειλαν για το Intro Week αληθεύεουν, διόλου απίθανο να με διαβάσετε και στους New York Times του άλλου ημισφαιρίου, αυτή τη φορά ως θέμα: Οργισμένη φοιτήτρια έβαλε φωτιά στο Πανεπιστήμιο του Sheffield μετά από emotional breakdown - η γραφειοκρατία ήταν πολλή για να την αντέξει.

Σ' αυτό το σημείο να σας ενημερώσω ότι ζητάνε και τα αποτελέσματα από το τελευταίο τεστ ΠΑΠ μου. Δεν ήξερα ότι στην Ιστορική Γλωσσολογία παίρνει μέρος και η μήτρα μου. Μήπως να τους στείλω και μία λίστα με όσους έχω κάνει σεξ? Να το βάλουν στο φάκελό μου βρε οι άνθρωποι. Για μεταπτυχιακό πάω, να μη ξέρουν??


Σας φιλώ γλυκά και πάω για ύπνο. Another day passed by. Κι ας ελπίσουμε να μην έχω άλλες κρίσεις-ωδές σαν το προηγούμενο post.

Δεν υπάρχουν σχόλια: