Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

*B*I*R*T*H*D*A*Y*S*"Fate? Granted, some things are beyond our control; but it’s ultimately the choices we make about them and the way we deal with situations that give shape to our life."- Sleeping Beauty, Chapter 22, Silent Niobe
Ξεκίνησα αυτό το blog πριν περίπου 4 χρόνια για την ψυχική μου υγεία. Παρά τις ατελείωτες συζητήσεις με ενίοτε κολλητές και τους γνωστούς dramaqueenισμούς μου, η 'σταθερά' μου υπήρξε πάντα ο εαυτός μου και ένα λευκό χαρτί ή μια λευκή οθόνη έτοιμη να ελαφρύνει τον εγκέφαλό μου.


100 posts μετά, δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ξεκίνησε αυτό το blog.Κλείνοντας τα 25, η ζωή μου δεν είναι όπως είχα φανταστεί ότι θα ήταν.Παρόλα αυτά δεν μετανιώνω για τίποτα. Ούτε για τα σωστά, ούτε για τα λάθη. Αλλιώς θα άλλαζε η συνταγή και δε θα ήμουν εγώ.Οπότε, φανατικά μου αναγνωστόπουλα, αφού κατάφερα και έφτασα αισίως και τα 25 και τα 100 posts, θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτό το ποστάκι στον εαυτό μου και να σας κεράσω μία συμβουλή:Be yourself.
Love yourself. Κι όποιος σας αγαπάει πραγματικά θα είναι πάντα δίπλα σας και στα καλά και στα άσχημα, στα σωστά και στα λάθη, στις σαχλαμάρες και στις δυσκολίες.Η επόμενη φιλοσοφημένη κουβέντα βγαλμένη από τη ζωή όταν με το καλό φτάσουμε στα 30. Στα 35 σταματάμε τις φιλοσοφίες κι αρχίζουμε τα Botox.

6 σχόλια:

_ansia_ είπε...

Happy Birthdayyyyy!!! Να τα χιλιάσεις (και τα χρόνια και τα posts) ;)) :*

$!LεNt N!@Bε είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα!! Κι εσύ ο,τι επιθυμείς!! Έκανα μια βόλτα κι από το blog σου... μην αγχώνεσαι, κάπου εκεί γύρω στα 25 θα ξεκαθαρίσεις κι εσύ τι θέλεις! ;-)

zealot~ape είπε...

Τίποτα δεν είναι τα 25, στα 27 με 28 σου φανερώνονται ΟΛΑ λες και ήσουν κομμάτι μιας πλεκτάνης. Πολύχρωμη κι εντοιχισμένη, να ζήσεις να μας χαίρεσα!

$!LεNt N!@Bε είπε...

0_o Κι άλλες πλεκτάνες?? Κι άλλη ίντριγκα?? Κι άλλες αποκαλύψεις?? Είναι ποτέ δυνατόν?!

Ω Θεέ. Ας αρχίσω την ψυχανάλυση από τώρα...

koulpa είπε...

xaxa χρόνια πολλάαααααα έστω και καθυστερημένα :):)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!! :-D Better late than never!!