Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

☀⁂≅ Sea’0’Sun ≅⁂☀



Βάζω και ξαναβάζω (έχω μάρτυρες για όσους κακοπροαίρετους πουν ότι αλείφομαι μόνο με λάδι) αλλά.... τσουρουφλίζομαι το γαλακτομπούρεκο. Κι άντε που γίνομαι σαν τον πισινούλη της συμπαθέστατης μαϊμούδας, πονάω και δε μπορώ ν' ακουμπήσω πουθενά!

Να με βλέπατε μόνο τη πρώτη μέρα που βγήκα στον ήλιο. Αν λαμπύριζα κιόλας θα με περνούσανε για ξαδέρφη του Edward Cullen με τέτοιο βαμπιρόχρωμα. Speaking of which, αλλάζουμε team, φανατικά ανγνωστόπουλα. Όχι δεν προδώσαμε τη φυλή των ημιβαμπιροδρακουμελακίων, απλά ο Jacob έχει γίνει πολύ κρεβατάμπλ και εγώ βλέπω τους κοιλιακούς του και κλαίω. ΚΛΑΙΩ λέμε.

Τώρα που είπα κοιλιακούς...

ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

Πρώτο τραπέζι πίστα. Χαμογελάω, χαμογελάει.

Και ιδού κυρίες και κύριοι πώς γεννιούνται οι Ρουβίτσες. Την επόμενη φορά που θα τον δω μπορεί να αρχίσω κι εγώ να κλαίω.

Από τα νεύρα μου.

Μα είναι δυνατόν να είναι κανείς τόσο εκνευριστικά υπέροχος???????????

Όσα φανατικά αναγνωστόπουλα μαντέψανε ότι διαβάζω για την πτυχιακή μου γι' αυτό έσκασα μύτη εν μέσω καλοκαιριού, κερδίζετε την αιώνια συμπάθειά μου. Τα ταξίδια για δύο άτομα μας τελείωσαν λόγω οικονομικής κρίσης.

Θέλω να ξεριζώσω τα μάτια μου από το κεφάλι. Θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Εναλλακτικά χύνω κι ένα καζάνι βραστό λάδι επάνω μου.

ΔΕΝ. ΑΝΤΕΧΩ. ΑΛΛΗ. ΑΝΑΛΥΣΗ.

Ο supervisor μου (ο Θεός να τον κάνει) πετάει χαρταετό και πήγε να κάνει supervising σε κάποιο εξωτικό προορισμό. Έδωσε όμως ρητή εντολή ό,τι απορίες έχω να τις κρατήσω μέχρι τις 07/08 που γυρίζει, διότι το ό,τι θα έλειπε 3 εβδομάδες απέκλειε το γεγονός να θέλω να δουλέψω εκείνες τις μέρες. Απαγορεύεται επίσης να ρωτήσω οποιονδήποτε άλλο καθηγητή/διδακτορικό μαθητή, διότι κάνει τόσο καλά τη δουλειά του που φαντάζομαι το θεωρεί από περιττό έως και προσβλητικό.

Η δε πρόεδρος του τμήματος είπε ότι έχει παραδώσει στη Γραμματεία την εργασία που παρέδωσα πριν 2 μήνες, αλλά δεν ξέρει πού είναι η Γραμματέας της σχολής και δεν την αφορά αν εγώ πάρω feedback για την δουλειά μου ή όχι.

Παρόλα αυτά θα με τσεκουρώσουν και οι δύο στην πτυχιακή μου.

Κι έρχομαι η κακομοίρα στην Ελλάδα να χαρμανιάσω τις φούριες μου και μου λένε απαγορεύεται το κάπνισμα. Στα διάλα ρε που θα μου πεις και πού θα καπνίσω στην Ελλαδάρα. Αν δε σ' αρέσει τράβα στο Ίνγκλαντ να κάνεις παρέα με τους καθηγητές μου. Να δεις για πότε θ' αρχίσεις κι εσύ 2 πακέτα τη μέρα... αν είσαι ψύχραιμος. Αν όχι, θα γνωρίσεις τον κόσμο του μπάφου και του Pro.

Κι όχι τίποτε άλλο, πάνω που πάω να ξεκουράσω τον εγκέφαλο, πετυχαίνω ειδήσεις του Star ή ShowBiz News (γουατέβερ) και πονάει το μυαλό μου. Υποφέρει σας λέω. Θέλω να βάλω στη σειρά όλα τα ανεγκέφαλα πορνίδια και τους "δημοσιογράφους" του Star και να τους βαράω χαστούκια μέχρι να επανέλθει ο εγκέφαλός τους στη θέση τους.

Ω μοντιέ, εξκιουζέ μουά. Είναι η ελαττωματική παρτίδα που έβγαλε η φύση χωρίς εγκέφαλο.

Γαμωcorpus καλεί Silent. *^%#@&^% την τύχη μου. Αριβερντέτσι.

6 σχόλια:

Zealot Ape είπε...

Στις "Ρουβίτσες" συνήθως αρέσουν οι ειδήσεις του Star...

$!LεNt N!@Bε είπε...

Αρέσουν στις Ρουβίτσες τα ξέκωλα...? :-S Να αναθεωρήσω? Ή απλά να βαφτιστώ "αντισυμβατική Ρουβίτσα"...?

sugarray είπε...

Βλέπεις προσπαθεί και η Ελλαδάρα να γίνει ‘Ινγκλαντ. Όσον αφορά το κάπνισμα τουλάχιστον. Ίσως μετά και τα πανεπιστήμια, ποιος ξέρει; Ίσως και εσύ μετά δε θα χρειάζεται να ξενιτευτείς για να πας να κάνεις μεταπτυχιακό της προκοπής. Βέβαια αν συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε του στυλ «εμένα θα μου πεις που να καπνίσω στην Ελλάδα» σε βλέπω για αρκετό καιρό ακόμα εκεί πάνω.

$!LεNt N!@Bε είπε...

Μεταπτυχιακό της προκοπής. Ναι, όκει. Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά το post μου ή εγώ δεν κατάφερα να περάσω το πόσο μπουρδέλο (με το συμπάθειο) είναι το τμήμα μου. Όλα αυτά περί επιπέδου στα Αγγλικά πανεπιστήμια είναι λίγο διαφήμιση (δεν ξέρω αν εσύ είχες διαφορετικές εμπειρίες). Οι φίλοι μου σε άλλα τμήματα μου είπαν ότι ναι αυτοί από άποψη οργάνωσης και εξοπλισμού/χρηματοδότησης είναι ευχαριστημένοι, αλλά όσο αφορά το επίπεδο γνώσεων δεν υπάρχει σύγκριση πουθενά. Γκαραντί πράγματα.

Μα δεν είναι τόσο το attitude, όσο τα default values της κάθε χώρας!! Η Ελλάδα είναι ήλιος, θάλασσα, καλό φαγητό, σκυλομπουζουκοδιασκέδαση, κάπνισμα και Burberry!! Φαντάζεσαι εσύ Ολλανδία χωρίς ποδήλατα, τουλίπες και μαριχουάνα??

sugarray είπε...

Η αλήθεια είναι πως μάλλον μόνο εγώ είχα μια διαφορετική εμπειρία... Anyway καλό καλοκαίρι για τώρα και καλή επιτυχία στην πτυχιακή.

Zealot Ape είπε...

..κάπνισμα, στάχτη και Burberry!
Και ο Ρουβάς στα μάτια ενός άντρα ξέκωλο είναι :P