Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Spring Time Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Είπα κι εγώ τώρα που μπήκε η Άνοιξη για τα καλά και στο εξωτικό Sheffield, να αλλάξω λίγο το blog γιατί μ' έπιανε κατάθλιψη με τόση μουντάδα. Αυτό πάει πιο πολύ με το bimbo mode και τη χαζοχαρουμενιά των posts μου.

Η γκαντεμιά μου καλά κρατεί και είμαι πλέον και επισήμως υποψήφια για το "Γκούτου-Γκούτου Γκάντεμ Award 2009" (καθότι γκαντεμόσκυλο επικών διαστάσεων), οπότε φανατικά μου αναγνωστόπουλα φροντίστε να με ψηφίσετε. Τζάμπα δηλαδή ταλαιπωρούμαι με διαγραφή δεδομένων, ακυρώσεις δρομολογίων, τρυπημένα δάχτυλα και καμμένα χέρια???

Α το έπαθα κι αυτό. Εννοείτααααααααι. Αφού τρύπησα το δάχτυλό μου ("...σε μια τόση δα καρφίτσα..."), έκαψα το χέρι μου όταν πήγα να βγάλω το ταψί από το φούρνο. Για την επιστροφή μου από το Λονδίνο με το τρένο χρειάζεται ξεχωριστό post, οπότε αρκεστείτε στο γεγονός ότι αντί για 1:20 το πρωί έφτασα 8:30 στο Sheffield, και στο Λονδίνο όπου περίμενα τόσες ώρες έκανε ΨΟΦΟΚΡΥΟ.

Τα άλλα φανατικά μου αναγνωστόπουλα, εν όψει επικείμενης έναρξης υποψηφιοτήτων στα MEFAs έχουν βάλει σκοπό να αφυπνήσουν τη μούσα μου με κάθε δυνατό τρόπο -θεμιτό και μη. Έχω λάβει τουλάχιστον 5 e-mails στα οποία με προξενεύουν με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους και δε συμμαζεύεται προκειμένου να εμπνευστώ και να γράψω την πολυαναμενόμενη επίμαχη σκηνή επανασύνδεσης των δύο πρωταγωνιστών. Δεν ξέρω αν πρέπει να εκνευριστώ ή να κολακευτώ που η ψυχική υγεία της ηρωίδας μου είναι ποιο σημαντική από τη δική μου. Άντε μη το τραβήξω κανένα delete το μαλακισμένο, πολύ σταρ του Hollywood την έχει δει και η δημιουργός δε σηκώνει καπρίτσια. Μόνο τρυπάει δάχτυλα και καίγεται στο φούρνο.

Τι στην ευχή, τραυματίζομαι που τραυματίζομαι, τουλάχιστον ας τρυπηθώ σε κανένα αδράχτι να περάσω ως Ωραία Κοιμωμένη το διάστημα μέχρι τις 8 Ιουλίου που γυρνάω Ελλάδα!! Αλλά παρακαλώ να περάσει από face control ο πρίγκηπας και να δώσω έγκριση, έτσι? Και παρακαλούνται οι τρεις καλές μου νεράιδες να μου έχουν έτοιμη τη πτυχιακή και να σφυράει. Και τις βαλίτσες αν γίνεται.

Η συγκάτοικος φάλαινα τα χάλασε με το μαϊμουδάκι του Paul Frank και δυστυχώς πρέπει να υποφέρει μαζί της και το υπόλοιπο διαμέρισμα. Οι τσιρίδες της έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα ντεσιμπέλ, που ο Άγγλος αναγκάστηκε να της εξηγήσει ότι το Skype υπάρχει για να μη χρειάζεται να φωνάζουμε για να μας ακούσουν μέχρι το Ιράν. Εγώ πάλι, όντας το μοναδικό θηλυκό του διαμερίσματος, αναγκάζομαι να παίξω το ρόλο της ψυχαναλύτριας.

"Είμαι τόσο χάλια. Μετά από μια σχέση 2,5 μηνών δε ξέρω τι να πιστέψω πλέον. Δε ξέρω πώς θα ξαναεμπιστευτώ άντρα μετά από αυτό που έγινε."

"Τι έγινε? Σε κορόιδεψε?"

"Όχι."

"Σου φερόταν άσχημα?"

"Όχι."

"Ε... Μήπως έκανε κάτι με άλλη κοπέλα...?"

"Όχι."

Εδώ βάζει τα κλάματα.

"Μα τι στην ευχή έγινε??"

"Δε μου έκανε όλα τα χατήριαααααααααα!!!!!"

Ήθελα να της πω ότι εκείνη τη στιγμή ήμουνα άυπνη 38 ώρες, είχα δύο έμπλαστρα στην πλάτη, διαλυμένο γόνατο, ημικρανία γκαργκαντουανών διαστάσεων και deadlines που με κυνηγάνε από πίσω με το μαστίγιο...

Αλλά λόγω εκμπομπής σε διαφορετικά μήκη κύματος, αρκέστηκα να της πω ότι η μαλακία της είναι ουρανομήκης.

4 σχόλια:

Sophie είπε...

Ελλάκι, έχασες το λαπτοπ σου?? ελα ρεεεεε... :( κρίμα! πως έγινε? ήταν μετά το σβήσιμο και δεν ένιωθες κ πολλά και "ειιιιίπα να φύυυυυγω" από το ταξί χωρίς αυτό?? κρίμα ρε συ, φαντάζομαι δεν το ξαναβρήκες.. (συγγνώμη που στο ξαναθυμίζω ενώ προσπαθείς να το ξεχάσεις!)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Και όμως εκείνη τη μερα (τη πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Sheffield) είχε γίνει άρση της γκαντεμοσκυλιάς και καταφέραμε να το βρούμε παρά το γεγονός ότι όλοι ήταν απολύτως πεποισμένοι ότι βρισκόταν ήδη στα χέρια του επόμενου πελάτη στο ταξί... Πλλλλλλλλλλάαααααακα με κάνεις?? Αν δεν είχα βρει το laptop αντί για το Sheffield θα βρισκόμουν στο Δαφνί τώρα!!!

Dj Pol.k είπε...

Ena ksexases na anafereis.kati pou perimeneis enagwniwdws.
To Greek Night :P

$!LεNt N!@Bε είπε...

Είναι που δε θέλω να το γκαντεμιάσω κι αυτό... :-P