Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη

Photobucket



Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Ξέρω ότι η πρώτη σκέψη που σου περνάει από το μυαλό είναι "Τι θέλει τώρα το μαλακισμένο, έχει να μου στείλει γράμμα από τα 8 της!", αλλά σε διαβεβαιώ ότι έπεσα θύμα φριχτής πλεκτάνης! Κάποιοι μου είπανε ότι δεν υπάρχεις κι εγώ η χαζή τους πίστεψα!

Έτσι, φέτος που δε μας σώζει τίποτα εκτός από ένα θαύμα, είπα κι εγώ να σου στείλω ένα γράμμα. Δηλαδή όλα τα μούλικα που σου στέλνουν γράμμα τι παραπάνω έχουν από μένα - ή μάλλον τι λιγότερο, μερικά (αχεμ! αρκετά...) χρονάκια??

Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι φέτος ήμουνα το καλυτερότερο παιδί. Έμαθα να μαγειρεύω, να σιδερώνω, διαβάζω όλα μου τα μαθήματα, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω, έκοψα το κάπνισμα, δεν ασχολούμαι πλέον με μαλάκες... να, λίγο παραπάνω ψωνίζω, αλλά τι να κάνω κι εγώ βρε Άγιε Βασίλη,κάπως πρέπει να ξεσπάω για να μη μου φορέσουν αυτό το άσπρο το πουκαμισάκι που δένει στην πλάτη... αλλά δε μετράνε αυτά, εεεε, εεεεεε, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ Άγιε Βασίλη??

Ιδού η λίστα μου:

1. Ένα δικό μου σπίτι στο Sheffield, με δική του ΚΑΘΑΡΗ κουζίνα και ΗΧΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ τοίχους για να μη ξυπνάω κάθε φορά τα χαράματα αν κάποιος συγκατοικούλης έχει αϋπνίες και αποφασίσει να φτιάξει παστίτσιο στις 4 το πρωί.

2. Την τρομαχτική ικανότητα που έχει ο καθηγητής μου να μεταφράζει Old English σε χρόνο dt, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είναι εξωγήινος και αντί για Old English διαβάζει το κείμενο μεταφρασμένο... κι εγώ κάθομαι και βγάζω τα μάτια μου σαν το μαλάκα πάνω από ορνιθοσκαλίσματα!

3. Μια μάυρη American Express για να ψωνίσω ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σ' αυτή τη χώρα σε ρούχο/παπούτσι/αξεσουάρ/καλλυντικό/και δε συμμαζεύεται και ένα walk-in closet για να το κάνω βασίλειό μου.

4. Τον Craig Horner και τον Ben Barnes ως Prince Caspian (εννοείται πακέτο με την προφορά!) γυμνούς στο κρεβάτι μου. Καλά, βολεύομαι και με έναν από τους δύο.

5. Μία ειδική αμυντική ασπίδα που θα εξαϋλώνει όποιον μαλάκα βρεθεί σε απόσταση 100 μέτρων από εμένα. Εναλλακτικά, μπορείς να άρεις την κατάρα του μαλακομαγνήτη που μου έχουν ρίξει οι ανώτερες δυνάμεις εκεί ψηλά στο μακρινό σύμπαν!

6. Να τα βρούνε ο Chuck και η Blair στο Gossip Girl!!! Θες να με πιάσει κατάθλιψη μετά??

7. Να μακρύνουν τα μαλλιά μου μέχρι τη μέση σε ένα βράδυ, γιατί δεν έχω λεφτά για extensions και τα βαρέθηκα καρέ.

8. Ένα ιδιωτικό jet για να με πηγαίνει στην Ελλάδα κάθε Σαββατοκύριακο να τρώω το φαγητό της μανούλας και να φέρνει μεσοβδόμαδα έτοιμο ζυμωμένο κιμά από τα χεράκια της, γιατί όσο κι αν αναπτύξαμε τις μαγειρικές μας ικανότητες, ο κιμάς μας διαφεύγει.

9. 100 κιβώτια Finger sticks από την Cadbury's, αλλά με λευκή σοκολάτα. Άτιμη ζουζού, με παρέσυρες στην αμαρτία!

10. Να προσθέσεις μερικές ακόμα ώρες στο 24ωρο, για να προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω...


Αυτά καλέ μου Άγιε Βασίλη, κι αν σου περισσέψει καμιά Barbie από τα μούλικα, φέρτην προς τα δω γιατί μου αρέσει να τις ντύνω και να τις χτενίζω. Από μικρό ήμουνα fashion victim.



Σε φιλώ,

Silent Niobe


4 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Δεν θελεις πολλα... ;p

$!LεNt N!@Bε είπε...

Ολιγαρκής όπως πάντα... :-P

koulpa είπε...

χαχα ναι ρε παιδί μου ζήτα κάτι ακόμα μη ντρέπεσαι..:):)
δεν ήξερα που είχα τα αγαπημένα μετά το φορμάτ.. και το νέο λαπθιτόπι.. τα βρήκα σε ένα στικάκι και ναμαι..:):)
την καληνύχτα μου:):)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Κοίτα, μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης όλο και κάποια έκτακτη επιθυμία θα εμφανιστεί... Ευτυχώς εδώ και κάποια χρόνια έμαθα παίρνει έκτακτα ΣΟΥΜΟΥΣΟΥ, οπότε δε θα μείνω παραπονεμένη LOL.

Μεγειές μεγειές για το λαπιτόπι, καλοχρησιμοποίητο! :-P

Και να μη ξεχάσω να σου πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με έχεις βάλει στα αγαπημένα σου! :-D