Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008

Queen B

Τώρα να ασχοληθώ, να μην ασχοληθώ...? Μάλλον όχι. Απλά να διευκρινήσω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του να είσαι χαζός πραγματικά και να το παίζεις χαζός. Κι όταν το παίζεις χαζός, προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος.

Να δω πότε θα ξυπνήσουν μερικοί και θα καταλάβουν ότι απλά ακολουθούν σαν καλές μαριονέτες την παράστασή μου. Τόσο καιρό κρατούσαν αυτοί τα νήματα, τώρα όμως που η Ωραία Κοιμωμένη ξύπνησε, πήρε το παιχνίδι στα χέρια της. Πάρτε το χαμπάρι: ακόμα και αυτά που νομίζετε ότι είναι 'λάθη', 'αδυναμίες' και 'ηλιθιότητα' από μένα, είναι ΟΛΑ προμελετημένα κι εσείς απλά είστε τα πιόνια μου. Το παραμικρό βλέμμα, η παραμικρή λέξη και το παραμικρό σύμφωνο. Έτσι, γιατί δεν παίζει το Tetris στο λάπιτοπ κι εσείς ζητάτε ευθαρσώς, επανειλημμένα, αφελώς/με την κουτοπονηριά σας να παίξετε μαζί μου.

Εμπρός στα βήματα της Blair Waldorf. Βασίλισσες είμαστε από τα γεννοφάσια μας. Αλλά δεν γίναμε manipulative bitches από μόνες μας, κάποιοι μας έκαναν. Καιρός να θαυμάσουν το δημιούργημά τους. :-)Other than that, η ομερτά έλαβε τέλος! Το πρώτο βιντεάκι του Σάκη στο Θέμο είναι γεγονός! Ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο βήμα για την αντικατάστασή του... κι ότι εγώ δε θα βρεθώ μαχαιρωμένη από καμιά ρουβίτσα ή το ίδιο μου το αίμα!

Η συγκάτοικος πήρε τις υπόλοιπες φάλαινες πρώην συγκατοίκους της και βγήκανε παγανιά. Και για άγνωστη αιτία αφήνει με μια καρέκλα ανοιχτή την πόρτα της κουζίνας, η οποία ως Πόρτα Πυρασφάλειας έχει γραμμένο με μεγάλα γράμματα "ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ". Αν γυρίσω μετά από ένα μήνα από τις διακοπές και βρω τα πράγματά μου στάχτη, θα ξέρω ποιός φταίει. Κι έτσι για αντίποινα, δε στέλνω κι εγώ την Greenpeace να τις προσέχει εκεί στον άγριο Ωκεανό του Birmingham! (Όσοι γνωρίζετε από Birmingham, φαντάζομαι πιάσατε το σχόλιό μου για το ομώνυμο αγαπημένο club της γλυκύτατης συγκατοίκου μου...)

Τώρα που το θυμήθηκα, μια έκκληση: ας της πάρει κάποιος ένα nightlight γιατί δε μπορεί να κοιμηθεί χωρίς φως και αντί να ανοίξει το φως του μπάνιου της ή να πάρει ένα μπιπημένο φωτάκι νυχτός, αφήνει ανοιχτό το φως του διαδρόμου ή το φως της κουζίνας... προς μεγάλη ενόχληση όσων από μας δε μας αρέσει το φως όταν κοιμόμαστε.

Γλυκύτατη.

Ο συγκατοικούλης - κατά φαντασίαν γκόμενος, αποφάσισε να εξαφανιστεί για λίγο για να με ταρακουνήσει η απουσία του και να πέσω στα γόνατά του κλαίγοντας για το πόσο μου έλειψε. Είναι χαμένος όλη μέρα στην βιβλιοθήκη, που μάλλον είναι και ο λόγος που η κουζίνα μας είναι τόσο καθαρή.

Εγώ πάλι ρουφάω ταπεινά τον τρίτο καφέ μου μήπως καταφέρω και ξαναχαλάσω το βιολογικό μου ρολόι. Δε μου πάει ο ύπνος στις 10 (ποιές 10, εχθές κοιμήθηκα από τις 8!!) και το ξύπνημα στις 7. Ημι-βαμπιροδρακουμελικέ εαυτέ μου, here I come!!

Αυτά. Την αγάπη μου.

xoxo

Queen B.

1 σχόλιο:

Dj Pol.k είπε...

ela re sou kanei moutrakia o fantastikos gomenos??
xaxaxaxaxaxa
ELEOSSSSSSSSS
e kai esi ntopi sto grapsimo to palikari
dio metra oikonomopoulos no2
xaxaxaxaxa