Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Φτάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!



Πλέον είμαι απολύτως σίγουρη ότι η ευφυής κούτρα που ανακάλυψε την εξεταστική είναι ο ένας και μοναδικός υπέυθυνος για τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Είναι 6 παρά (ω ναι ναι, το πρωί) κι εγώ ακόμα είμαι στη σελίδα 57 από τις 245. Ο εγκέφαλός μου έχει βαρέσει διάλυση κι εγώ σε λίγο θ' αρχίσω να βαράω ενέσεις.

ΔΕΝ. ΑΝΤΕΧΩ. ΑΛΛΟ.

Και δε μου φτάνουν όλα τα προβλήματα μου, έχω και το καινούριο χόμπυ του Mr. Big "10.000 διαστροφικοί τρόποι για να κάνουμε τη Silent Niobe να υποφέρει". Ωραία. Εξαιρετικά. Χαίρομαι που για ακόμα μια φορά αποτελώ διασκεδαστική ενασχόληση για την Αυτόυ Υψηλότητά Του.

Έχετε το νου σας. Σε λίγες μέρες με βλέπω πρώτο θέμα στις ειδήσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που βρίσκεται τέτοιες ώρες πάνω από το βιβλίο..
Δεν ξέρω βέβαια για σένα, αλλά αυτό συμβαίνει με μένα επειδή είμαι της τελευταίας στιγμής και το (ουσιαστικό) διάβασμα το ξεκινάω μετά τις 11!:)
[θα ανεβάσω σχετικό ποστ, να γελάμε!]

Υπομονή..

$!LεNt N!@Bε είπε...

Όχι, δεν είσαι η μόνη και χαίρομαι που δεν είμαι κι εγώ η μόνη, για να τη λέω στη mother που επιμένει ότι δεν πάω καλά... (όχι ότι πάω, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Κοίτα, δε μπορώ να πω ότι είμαι αμάν της τελευταίας στιγμής, αλλά μια άλφα πίεση χρόνου τη χρειάζομαι μπας και το μυαλό μου σταματήσει τις τσάρκες και μείνει στο βιβλίο. Αλλά το διάβασμα ξεκινάει (εννοείται!) πάντα μετά τις 11! Διότι ως γνήσιο νυχτοπούλι, την υπόλοιπη μέρα νυστάζω και δε λειτουργώ! Περιμένω το post σου!!