Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Summerisms

Έχω να δηλώσω το εξής:


Πήρα χρώμα.


Ζε νε σουι πα ξαδέρφη του Edward Cullen πλέον. Το λέω με υπερηφάνεια διότι μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες μαυρίσματος, ανακαλύψαμε ότι το νερό στην Αγγλία εξαφανίζει τη μελανίνη. Θέλεις να σπουδάσεις στην Αγγλία, φτωχό ανίδεο Ελληνόπουλο? Ξέχνα το μαυρισμένο σου κορμί! Το εκρού του νεκρού είναι ανάλογο με τους μήνες παραμονής στην Γηραιά Αλβιώνα και της κατανάλωσης Βρετανικού νερού.

Βέβαια στη θέα της αδερφής μου -που από το δεύτερο μπάνιο έγινε σαν γυφτάκι- ο father αναφώνησε "Εσύ ακόμα δεν μαύρισες? Αφού όλο για μπάνια στη θάλασσα τρέχεις!" που ήτανε μαχαίρι στην καρδια, οϊμέ-οϊμέ τι συμφορά. Ακολουθούν κραυγές, κλάμα, ululations, λάδι Carroten και ψήσιμο στη ξαπλώστρα ωσάν σαρδέλα στα κάρβουνα.

Πού θα πάει, έχουμε ακόμα 2 μήνες μπροστά μας και ολόκληρο βάζο με τη γνωστή γλιτσομαρμελάδα για βαθύ μαύρισμα. Ιτς γιου εντ μι, βαμπιρόχρωμα. Ντάι, μαδαφάκα, ντάι.

Τώρα που ανέφερα τα βαμπίρια, είδα προχθές στον ύπνο μου ότι με δάγκωσε ο Eric. Υou know, Eric, True Blood, θεογκόμενος? Το ΄χεις? Σούπερ. Τώρα μπορείς να ζηλέψεις υπερβολικά κι εγώ να καταραστώ το μπουμπουνητό που με ξύπνησε.

Όχι δεν έχω δει το Eclipse ακόμα για λόγους ανωτέρας βίας. Και ναι, είμαι καλά (προς το παρόν). Τώρα που μου ξεφούρνισε και το τέλος η αδερφή μου (άσχετα με το ότι έχω διαβάσει όλα τα βιβλία, μια κινηματογραφική μεταφορά πάντα κρύβει εκπλήξεις) λες και είχα καμιά ταμπέλα με νεόν στο δόξα πατρί "SPOILERS ARE WELCOME", περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία το Avatar: The Last Airbender. Είδα το trailer και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Ελπίζω να μην είναι μούφα γιατί υπερπορώθηκα. Μετά την παρακολούθηση του Sex and the City 2 που ήταν η αποθέωση της κλώσσας και της κατινιάς, πρέπει κάπως να αναπληρώσω τα καμμένα εγκεφαλικά μου κύτταρα.

Και τώρα σας αφήνω γιατί διαπίστωσα κατά τύχη ότι εκείνο το καταπληκτικό drink με τα Oreos που χάζευα σε ένα περιοδικό και δεν έλεγε πού μπορείς να το βρεις, υπάρχει στα KFC που μόλις άνοιξαν στο Mediterranean Cosmos. (ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!) O father ντύνεται ήδη για να πάει μέχρι εκεί να μου φέρει ένα παγωμένο, λαχταριστό, ακαταμάχητο Oreoπραμα, ως δείγμα μετανόησης και επανόρθωσης της μέγιστης προσβολής που μου έκανε.

Ακούς εκεί δε μαύρισα. Ενάμισι μπουκάλι αντιηλιακό λάδι έχω ξοδέψει!


P.S.: Αυτή την εβδομάδα καταφτάνει το The Anime Encyclopedia 896 σελίδων, έκδοση του 2007 με 3.000 τίτλους anime από το 1917. Ξέρω ότι μόλις το πιάσω στα χέρια μου θα κλάψω.

2 σχόλια:

koulpa είπε...

xaxa το νερό φταίει; :):)
καλό μάυρισμα :):)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Αν και λίγο καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ! Εν τέλει τα κατάφερα και μαύρισα όπως έπρεπε! :-P