Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Οι Νόμοι του Murphy για τα torrents

Αφιερωμένο στη συνάδελφο _ansia_ όπως υποσχέθηκα! :-)



1. Όσο πιο πολύ θέλεις να δεις κάτι που κατεβάζεις, τόσο πιο πολύ αργεί να κατέβει.



2. Αντίστοιχα, όσο πιο πολύ περιμένεις να ανέβει κάτι στον Tracker, τόσο πιο πολύ αργεί να το ανεβάσει η υπεύθυνη ομάδα.


3. 'Οταν αναγκάζεσαι να κατεβάσεις το αρχείο που θέλεις από άλλο torrent site και φτάνει στο 70%, ανεβαίνει το αρχείο που έψαχνες (ΜΕ υπότιτλους) στο αρχικό site που δεν σέρνεται όπως αυτό που κατεβάζεις τώρα.


4. Όσο πιο γρήγορα βρεις και κατεβάσεις ένα αρχείο που ψάχνεις απεγνωσμένα, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να έχει άθλια ποιότητα, να είναι ιός ή γιαπωνέζικη τσόντα.


5. Το αρχείο με ευλαβική συνέπεια κολλάει όταν φτάσει στο 99,6%. Ή στο 99,9% εάν το σύμπαν θέλει να δημιουργήσει ακόμα έναν serial killer.


6. Όταν αποφασίζεις να κατεβάσεις μια ολόκληρη season από τηλεοπτική σειρά, το torrent με το 'pack' έχει εξαφανιστεί και πρέπει να κατεβάσεις τα επεισόδια ένα-ένα.


7. Όταν κατεβάζεις τα επεισόδια μιας season μεμονωμένα, αυτό που θα κατέβει πιο γρήγορα είναι το τελευταίο και αυτό που θα κατέβει πιο αργά το πρώτο, για να χρειαστεί να περιμένεις μία αιωνιότητα μέχρι να δεις τα επεισόδια με τη σειρά.


8. Μόλις ξεκινήσει η τελευταία season από την αγαπημένη σου σειρά που την περίμενες απεγνωσμένα έναν ολόκληρο χρόνο, θα κλείσει το torrent site απ' όπου κατεβάζεις τόσο καιρό.



9. Όταν αναγκαστείς να επιστρέψεις σε άλλο torrent site απ' όπου κατέβαζες παλιά, δεν θυμάσαι το username και password σου.


10. Μόλις συμπληρώσεις φόρμα με όλα τα στοιχεία σου από την αρχή για να κάνεις καινούριο λογαριασμό, εμφανίζεται μήνυμα ότι οι εγγραφές είναι κλειστές ή θυμάσαι το αρχικό username και password.


12. Το ratio σου είναι πάντα αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του αρχείου που θέλεις να κατεβάσεις.



13. Αν αφήσεις ανοιχτό τον υπολογιστή για να κατέβει ένα αρχείο, όταν γυρίσεις θα βρεις το πρόγραμμα των torrents κλειστό γιατί οι μαμημένες ενημερώσεις τον Windows έκαναν επανεκκίνηση.


Ο κύριος Murphy σας τους συστήνει ανεπιφύλακτα. Είναι όλοι δοκιμασμένοι και τεσταρισμένοι πάνω μου. Τι σόι κολλητάρια είμαστε...

2 σχόλια:

Αnsia είπε...

Ένα προς ένα εφαρμοσμένα και πάνω μου. Και δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής κι εγώ... Ευχαριστώ για την αφιέρωσηηη!!! Loved it! ;)

$!LεNt N!@Bε είπε...

Εγώ ευχαριστώ για το "σκούντηγμα"!! :-D