Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Νιου Γιαρ Ρεζολούσιονς ⓴⑴⓪

Καλή χρονιά σε όλα τα φανατικά αναγνωστόπουλα. Ελπίζω η δική σας χρονιά να μπήκε με περισσότερο ποτό και πυροτεχνήματα και λιγότερα δράματα και αναγούλες από τη δική μου. Αν και το μικρό ανεπίσημο γκάλοπ του αγαπημένου μπλογκακίου του Γούγλη δείχνει ότι φέτος στις γιορτές όλοι ήμασταν λίγο μιζεροταβλιασμένοι και ουχί σε Τζινγκλ Μπελς διάθεση. Μοναδική εξαίρεση το Gummyμένο Bear. Ήθελα να 'ξερα, ανοσία έχει το μαλακισμένο στον ανάδρομο Ερμή??

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό μου συγκλονιστικές και φέτος. Ό,τι προσπαθούσα εδώ και δύο χρόνια στα επαγγελματικά μου, επιτέλους το πετυχαίνω και μου ανοίγονται μεγάλες πόρτες (μεγάλη πόρτα θα διαβείς...). Ελπίζουμε να εννοούν ότι θα πάρουμε την πολυπόθητη υποτροφιούλα και όχι τον πουλέν. Διότι με τόσες μαλακίες εδώ και δύο χρόνια, διεκδικούμε τον πουλέν επάξια. Μέχρι τον Ιούνιο πολλές υποχρεώσεις και άγχος, αλλά (μισό να βρω το quote γιατί τα λέει και τόσο ωραία πανάθεμά το) "οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας που ίσως…επενδύσετε με την πρώτη εξαιτίας του κεραυνοβόλου έρωτα που θα νιώσετε".

Δε θα σχολιάσω. Δε θα σχολιάσω. Δε θα σχολιάσω. Και παρακαλώ να μη σχολιάσει και το τμήμα ψυχολογίας του Stirling γιατί θα τρέχω να μαζεύω πάλι από το πληκτρολόγιο ό,τι ρόφημα μου βγήκε από τη μύτη.

Και το καλύτερο: "το πλανητικό σκηνικό Δία – Ουρανού θα εκτινάξει τη δημιουργική σας έκφραση με σύμμαχο τον έρωτα την κοινωνικότητα". Αυτό ήταν, θα την τελειώσω φέτος την τριλογία. Τρέμε Stephanie Meyer.

Αλλά παρόλα αυτά τα άστρα λένε ότι το 2011 θα είναι η χρονιά μου. Προφανώς κερδίζω το Τζόκερ μετά από 35 συνεχόμενα τζακ-ποτ και φεύγω με την επόμενη υπεργαλαξιακή αποστολή της NASA για να γλιτώσω την καταστροφή του κόσμου το 2012.

Γι'αυτό λοιπόν κι εγώ, φανατικά μου αναγνωστόπουλα, μετά από τη συγκλονιστική πρωτοχρονιά που είχα (αν πάει έτσι κι η υπόλοιπη χρονιά, τρέμει η θέση του Παπακαλιάτη) και τις ακόμα πιο συγκλονιστικές προβλέψεις, είπα να ανακοινώσω επίσημα τα δικά μου new year resolutions. Αχέμ, έχουμε και λέμε:

Α(ι σιχτήρ). Θα σκοτώσω το Gummyμένο Bear και θα ταϊσω τα κομματάκια του στις ύαινες. Μετά θα σκοτώσω ΚΑΙ τις ύαινες για να μην έχουμε τίποτα ανεπιθύμητες μεταλλάξεις.

ΒΟΥ. Θα ξαναγίνω ξανθιά για να έχω δικαιολογία για ό,τι μπαρούφα πετάω και κάνω ("Δε φτάιω εγώωωωωωωω, η ντεκαπάζ!!").

ΓΑΜΑ (τα). Θα δωρίσω τον πανίσχυρο μαλακομαγνήτη μου στο CERN. Μόνο έτσι θα βρούνε το μποζόνιο. Νομίζω ήρθε η ώρα. It's *not* funny anymore.

Δ(ε μας χε...). Θα διαγράψω το λογαριασμό μου στο Φαιησμπούκι και δε θα αγοράσω άλλα παπούτσια. BAZINGA!!!!!

ΕΕΕΕΕ (!!!). Φέτος θα αρχίσω την ηλιοθεραπεία από τον Απρίλιο. Φτάνει το βαμπιρόχρωμα γιατί άρχισα να δαγκώνω κιόλας.

ΖΟΥ(ζουνιαζω). Θα βάλω τον εγκέφαλό μου σε λειτουργία safe mode και θα γίνω χαζογκόμενα. Μόνο αυτες περνάνε καλά τελικά! (Απορία: είναι της μόδας να φαίνεται το βρακί σου από τη φούστα-ζώνη ή έχουν ξεφύγει τα 18χρονα??)

Η(ττα που φάγαμε...). Θα κοιτάξω τον υπέροχο εαυτούλη μου γιατί είναι και γαμώ τα άτομα. Για όσους έχουν αυτοπαραμεληθεί, συνιστώ να κάνουν το ίδιο. Οι θρασύτατοι που αναμένεται να κάνουν παράπονα μπορούν να λύσουν το θέμα με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού σας χεριού. Εναλλακτικά, στείλτε τους στη κάτωθι venomous bitch. Ειλικρινά, δεν ξέρω πoιο είναι το χειρότερο από τα δύο. *grin*


Σας φιλώ (φιλάκια ρουφηχτά και σμουτς!!) και μας εύχομαι άλλο Gummy Bear να μη μας βρει. Amen.

1 σχόλιο:

koulpa είπε...

χαχαχαχα μια χαρά σε βρήσκω.. :):)
καλη χρονιάααα :):)