Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

Τιτιβιζάκια©
Γειά σας, είμαι η Silent Niobe και είμαι τιτιβιζάκι ©. Έχω να τιτιβίσω από εχθές το βράδυ και είμαι καλά.Ντιπ βλήτο κι εγώ. Καραντίπ όμως.

Μετά από πολλή αντίσταση (να σημειωθεί παρακαλώ), λέω θα πάω να κάνω λογαριασμό στο Twitter. Έτσι να δω τι παίζει.

Ψάχνω, ψάχνω, έλα όμως που δε μπορώ να βρω πολλούς Ελληνάρες.

Σώπα ρε μαλέιν, λέω, αρχίζω τα σούπερ-γουάου και είμαι από τους πρώτους και άιντε να σπρώξουμε και μερικούς φίλους, και ωχ αμάν αδερφέ γκρίνια που δε χρησιμοποιούν πολλοί Έλληνες τον Τιτιβιζούλη και έχει πλάκα και φτου θα κάνει κι αυτό καμιά πενταετία να γίνει μόδα στην Ελλάδα σαν το Φαιησμπούκι και, και, και...

Και το μυαλό μου και μια λίρα.

25 σχόλια εγώ για τα χθεσινά MTV EMA, άλλα 25 εις την ν και οι υπόλοιποι (όπου ν ο τρομακτικός αριθμών Ελληνάρων που τιτιβίζουν).

Χεσμέν ντεσμέν, λέει το φτωχό μου μυαλό. Όσοι Έλληνες κάθονται να δούνε τα ΕΜΑ live από το site του MTV αποκλείεται να μην έχουν υποκύψει και στη χρήση του Τιτιβιζούλη, όπως άλλωστε προστάζει και η σχετική κουλτούρα.

Αλλά το χθεσινό πραγματικά με συγκλόνισε. Όταν αντιλήφθηκα ότι κάτι έτρεχε στο πλατώ του X-Factor για να δείχνουν βίντεο από οντισιόν και να μου χαλάνε το μοναδική διασκέδαση που θα μπορούσα να έχω αυτή τη Παρασκευή το βράδυ, λέω η ανίδεη στον φάδερ "Κατάλαβες, αν οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το Twitter όσο στην Αμερική, θα είχαμε μάθει ήδη τι συμβαίνει εκεί μέσα από τα tweets των παρευρισκόμενων!"

Ο φάδερ συνέχισε να τρώει το σπόρι αμέριμνος , αλλά εμένα με είχαν ζώσει φίδια! Γράφω ένα πρώτο τιτίβισμα αναρωτούμενη πού είναι το live X-Factor οέο και λέω ας κάνω ένα search #xfactor, έτσι από περιέργεια.

Πρώτο τιτιβιζάκι με την ίδια απορία με μένα.

Δεύτερο τιτιβιζάκι με link σε κουτσομπολίστικο μπλογκ "Συμβαίνει τώρα".

Τρίτο τιτιβιζάκι με link σε άλλο μπλογκ "Ο Σάκης με autocue και στο περίπτερο"

Τέταρτο τιτιβιζάκι "Το X-Factor σε λίγο και πάλι live!"

Από το πέμπτο τιτιβιζάκι και μετά άρχισα κι εγώ τα τιτιβίσματα σχολιάζοντας τα τεκτενόμενα του X-Factor.

Κι έτσι, φανατικά μου αναγνωστόπουλα, γίναμε μία πολύ, πολύ όμορφη παρέα από τιτιβιζάκια που τιτιβίζουν κι εγώ μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη.

Όχι που το τηλεφώνημα για βόμβα ήταν τελικά φάρσα, αλλά επειδή

ο Τιτιβιζούλης © χεζ νάου λάντιτ ιν Ελλαδάρα.


Τσίου. Εμ.... tweet...?


P.S.: Είμαι τελείως πεποισμένη ότι το τηλεφώνημα για τη βόμβα στο X-Factor ήταν μέρος ακαδημαϊκής έρευνας πάνω στη διάδοση νέων μέσω micro-blogging στην Ελλάδα!! Σατανικόοοοοοοοο......... πάνω που προβληματιζόμουν με τη μεθοδολογία για την επόμενη έρευνά μου στο Twitter... Μουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: