Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Last 20 Searchengine Queries (γενικώς εδώ γελάμε με τα χάλια μας) - Part 2



Έχω να πω το εξής.


Πολύ σουξέ έχω, τζάνεμ.

Άλλοι με ψάχνουν απεγνωσμένα με τη βοήθεια του Γούγλη και άλλοι ανυποψίαστοι καταλήγουν στο πιο πονεμένο blog του πλανήτη... Σε λίγο με κάθε post θα έχω και το Βαθυστόχαστο Ερωτικό Στιχάκι της Ημέρας, μπας και γλυκάνω καμιά ψυχή. Βρε συνέλθετε όλοι που ψάχνετε στο Internet οδηγίες για το πώς να ξεπεράσετε τον μεγάλο έρωτα!! Τι είναι, συνταγή μαγειρικής "πρώτα κάψτε τις φωτογραφίες σας και μετά επαναλάβετε πόσο τον/την μισείτε 3 φορές" ή πρόγραμμα Anti-virus να το πετάς -τσουπ!- στον εγκέφαλο και να κάνει delete τους ιούς που πληγώνουν το σύστημά σας???

Θα με τρελάνετε. Κι εσείς κι η Googlαμάρα σας. Και για του λόγου το αληθές, ιδού:


ξεπερνας καποιον που σε πληγωσε / πώς ξεπερνάμε κάποιον; / ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ / Πώς ξεπερνάς κάποιον; : Μιλάμε η σφαγή των keywords στα πόδια του blog μου! Αν και ο Γούγλης άρχισε να στέλνει κόσμο σε μένα για συμβουλές επί του θέματος... μάλλον πρέπει να σταματήσουμε τη Γη να κατεβείτε ΟΛΟΙ.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ : ... κάνεις τα πάντα. Κλισέ αλλά τρου. Εσύ τι ακριβώς έψαχνες αγαπητέ ιντερνετόφιλε? (a.k.a. Τι θέλει να πει ο ποιητής??)

πορδοβούλωμα : ΕΣΥ είσαι πορδοβούλωμα!!!!

το μονο που εκανα ειναι να σε αγαπησω : Μέγα λάθος. Να μη το ξανακάνεις. Τζιζ.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ? : Σίγουρα όχι ψάχνοντας στη Google. Για πιο σίγουρα αποτελέσματα, συνιστούμε Αγγελική Νικολούλη. Εμέις ξέρουμε. (και όχι οι 49 κατασκευαστές πλυντηρίων - Ερώτηση καφρίλα: ακόμα 49 είναι αυτοί????)

ανακαλυψη wella : Η πιο θανατηφόρα μετά την ανακάλυψη της ατομικής βόμβας. Ειδικά στα χέρια της αδερφής μου. Πας από αναθυμιάσεις ανώδυνα ΚΑΙ με το μαλλί στην τρίχα. Αυτό που λέμε glorious death.

να αγαπας τον εαυτο σου : ΚΥΡΙΩΣ και ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. 'Nuff said.

blogspot silent niobe : Ποιός με αναζητεί στο διαδίκτυο ξημερώματα...? (Αφού δε με αναζητούν στη Σαλονίκη...)

να πιασεις πατο : Ώπα? Καινούριος τρόπος να ρίχνεις κατάρες? Πας στη Google, ρίχνεις την κατάρα στο search και ψάχνει ο άλλος να βρει από που του 'ρθε? Πιάνει δηλαδή? Να βρω να ρωτήσω τον αγαπητό φίλο!

ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ : Και δηλαδή συγνώμη, βγήκες στον Γούγλη να πεις τον καημό σου??

πως είναι όταν αγαπας : Όταν αγαπάς εσύ μόνο, ωδυνηρά. Όταν αγαπάς και σε αγαπούν, παράδεισος. Γκαραντί πράγματα.

ποτε τελειωνει η εξεταστικη : Οέο...??

silent niobe : Ποιός με έψαξε 21/11 στις 12:30, 22/11 στις 10:18 και 26/11 στις 15:23 από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας? Αναρωτιέμαι εγώ η χαζή ξανθιά. Όλους φακελωμένους σας έχω πουλάκια μου...

πως λες αντίο σε αυτόν που αγαπάς : Όταν τα καταφέρω, θα σας απαντήσω. Αλλά επιφυλάσσομαι διότι μου φαίνεται τόσο απίθανο, όσο και το να βρεις γωνίες σε μια μπάλα. You never know, όμως. Γίνονται και θαύματα.

ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΧΆΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ : Μετά από αυτό κι επειδή δε μου έχουν μείνει άλλες κοτσίδες να τραβήξω, σας καληνυχτώ και πάω για διαλογική συζήτηση με το μικρό δεξί μου δαχτυλάκι. Αντιός.





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..και πώς ακριβώς το κάνουμε αυτό?? :)

$!LεNt N!@Bε είπε...

LOL ...ποιό απ' όλα?? :-P

Ανώνυμος είπε...

:-) ..αυτό με τα search engine queries. Υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα πχ?

$!LεNt N!@Bε είπε...

Ναι, είναι πολύ εύκολο. Είναι ένα πρόγραμμα που λέγεται Extreme Tracker, έχω και εικονίδιο με link. Κάνεις copy paste έναν κωδικό και αυτό αρχίζει και κρατάει δεδομένα! ;-)