Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Last 20 Searchengine Queries (γενικώς εδώ γελάμε με τα χάλια μας)

Και δεν είναι καν 20, καθότι (Gossip μη μου πεις ότι το έγραψα λάθος πάλι γιατί θα σκούξω!!) είναι και καινούριο σχετικά το blog...... (πάντα αισιόδοξη!!)

Κοίτα να δεις που έλεγα να τελειώσει η εξεταστική να μου συμβεί και τίποτα συνταρακτικό, αλλά εν τέλει στην εξεταστική μου συνέβησαν πιο ακραία πράγματα απ' ό,τι τώρα! Προς το παρόν μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στο πανεπιστήμιο (νύσταααααααααααααααα........), στα ιδιαίτερα (πονοκέφαλοοοοοοοοοοοοοοοος), στο γυμναστήριο (όχι, δεν έχω κάνει φέτος καμία θεαματική πτώση από το διάδρομο!!) και στις 2 ζεστές κουβερτούλες μου (τι ΨΟΦΟΚΡΥΟ είναι αυτό!!).

Είπα λοιπόν να ρίξω μια ματιά στον tracker μου (όλους φακελωμένους σας έχω πουλάκια μου... μπουχεχέεεεεεεεεε!!) και ιδού τα αποτελέσματα:

πώς να κάνω κάποιον να μ' αγαπάει; : Και συγνώμη, έψαξες στη Google για την απάντηση?? Και βρήκες και το δικό μου το blog?? Τόση απελπισία?? Αν ήξερα, σιγά μη καθόμουν να γράφω μαλακίες στο internet!!

γιατί δε λες αντίο : Εξαιρετική ερώτηση, αγαπητέ googlόφιλε. Με βασανίζει κι εμένα αφάνταστα. Θα 'θελα να τα ρίξω όλα στην καταραμένη την αγάπη, αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται ψυχική ανωμαλία, οπότε επιφυλάσσομαι.

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ : Απαξιώ.

3Β: Άι μπεγκ γιορ πάρντον??

πώς λες αντίο: Αααααααααααχχχχχχχχχ βααααααααααχχχχχχχχχ........ Πολλές πονεμένες ψυχές τελικά..... Και το blog μου πολύ κατάθλιψη ρε παιδί μου.........

Πανπιστήμια Δημοσιογραφίας στην Αμερική: Θα σου 'λεγα τώρα τι διαμάντια βγάζουν τα πανεπιστήμια δημοσιογραφίας στην Αμερική, αλλά έχε χάρη που ο γιατρός μου συνέστησε τη γιόγκα και με βρήκες σε φάση ψυχικής ηρεμίας και αυτοσυγκέντρωσης...... (για όσους αναρωτιούνται, βλ. προηγούμενο post)

Η κοπέλα του Orlando Bloom το 2007: Όχι. Και όμως δεν είμαι εγώ. Δυστυχώς. Αλλά χαίρομαι που η αγαπητή Google με έχει στις υποψήφιες. Λέτε να έχω ελπίδες?? Χαρ χαρ

Εγώ δεν είμαι οι εννιά στις δέκα εγώ είμαι επικίνδυνη γυναίκα: Πολύ σουξέ η Μάρω στο blog μου ρε παιδιά...... Να το πω στον πανάθλιο τον απέναντι να χαρεί! Κιέλ καταντί!!

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ: ...να τι παθαίνεις!! Πάρτε εμένα ως παράδειγμα (προς αποφυγήν) και μπορεί να γλιτώσετε τον ψυχίατρο.... λέμε τώρα...


Καλά όμως βρε παιδιά μου... Με πιάνει εμένα η googlαμάρα μου, αλλά σας πιάνει και σας...

6 σχόλια:

jimanant είπε...

Καλά κάποιος είναι απελπισμένος, εντάξει έχει και προβλήματα (να το δεχθώ) αλλά τις απαντήσεις τις ψάχνει στο google? (νόμιζα πως μόνο εγώ κάνω παράλογα πράγματα)
To google είναι μηχανή αναζήτησης και όχι ψυχολόγος!(για όσους δεν το κατάλαβαν)

Gossip είπε...

Θα γράψεις τίποτα καινούριο για να σχολιάσουμε και εμείς ή θα κάθεσαι για πολύ ακόμα;;;

Ste είπε...

Λατρεύω το τραγούδι σου "Μηχανή Του Χρόνου". Θα ξανασυνεργαστείς με το Φοίβο?
ΥΓ: Τελικά έτρεχε κάτι με τον Καραφώτη?

Σ'αγαπάμε τρελά νέα σταρ του πενταγράμμου (και του πεντάφυλλου).

Τα Μαρούλια Σου.

Joanna είπε...

Εδώ πρέπει να σου εξομολοηθώ ότι σε κάτι άκυρες στιγμές με πιάνει μια έμπνευση και ψάχνω ότι πιο κουλό μπορείς να φανταστείς..

Παρεπιπτώντως η ομοιότητα σου με τη Μάρω είναι εκπληκτική..

$!LεNt N!@Bε είπε...

@jimanant: Καλά πέθανα με το τελευταίο σχόλιο!!! Μήπως να προτείνουμε στη Google να βγάλει κι ένα πρόγραμμα ψυχολόγο?? Τόσα έχει βγάλει...

@gossip: Κακίστρω, στη γωνία με περιμένεις με το δίκανο πότε θα μου ξεφύγει ορθογραφικό λάθος και σημείο στίξης για να με στήσεις στον τοίχο!!! :-ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

@ste: Αγαπητέ μου, θα σε στείλω να κάνεις παρέα με τον απέναντί μου... θα πρέπει όμως να υποστείς και τα αριστουργήματα της Eurovision (φετινής, περσινής, προπέρσινης, κλπ) καθώς και το βάρδο Sotis, που πρόσφατα ανακάλυψε και έχει λατρέψει. Εδώ θα φανεί η αφοσίωση των Μαρουλιών... *διαβολικό γέλιο*

@city girl: Ώστε θα υποστηρίξεις κι εσύ τον Google Ψυχολόγο?? Η ποιά μου με τη ποιά??? Κι εσύ τέκνον Βρούτε??? :-P

Ανώνυμος είπε...

..